Hoppa till sidans innehåll

Umeå Shotokanklubb - Karate

Vi var och tävlade i Boden Open!

 

 Boden Open, Norrlands största karatetävling, gick av stapeln andra lördagen i februari. Som vanligt åkte ett helt gäng från Umeå Shotokanklubb och tävlade, i år med rekordstort deltagande. 

Flera av barnen tävlade på en större tävling för första gången, det var nervöst innan det var dags att kliva på mattan. Men med alla klubbkompisar som hejade på gick det bra! Det blev flera medaljer till klubben i både kata och kumite för våra barn och ungdomar. En särskild fin bedrift gjorde Ingrid som vann sin klass i kumite, damer kadett -54 kg, med fyra raka segrar! 

Fler bilder från tävlingen hittar ni HÄR!

 

 

 

 

Egna nyheter

2019-12-30
Höstterminen avslutades i vanlig ordning med ett klubbmästerskap och sedan pizzafika för alla deltagare! Det var många barn och ungdomar som ville prova på att tävla under lite mer avslappnade former, väldigt roligt att se!
 
2019-12-04
Lördag 16/11 gick DM av stapeln här i Umeå
 
 
2019-09-18
Felix provar landslagsdressen inför WSKA Chamionships i Portugal 20-22 september, där han är uttagen för att representera JKA Sweden.
 
2019-09-12
Jadranka, Katrine, Sonia och Maria åkte på 2019 International Camp i Halmstad.Som vanligt leddes lägret av flera välmeriterade och högt graderade instruktörer: Ueki Masuaki 10 dan, Ogura Yasunori 8 dan, Kurihara Kazuaki 5 dan och Shiina Mai 4 dan.
 
2019-09-04
I helgen var det kick-off för klubbens instruktörer och styrelse. Även medlemmar från klubbar i Luleå, Piteå, Åsele och Skellefteå medverkade.

 

  

Umeå Shotokan Klubb på YouTube

 

  

Karatedräkter går att hyra på klubben!

Flera olika storlekar finns tillgängliga, prata med någon av våra instruktörer.

Tips! Prova gärna att köpa och sälja dräkter på klubbens Facebooksida:

https://www.facebook.com/groups/171853017294/?ref=bookmarks

 

     

      
 

Postadress:
Umeå Shotokanklubb - Karate
Jadranka Plese, Mariehemsvägen 35 G
90652 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info