Hoppa till sidans innehåll

Umeå Shotokanklubb - Karate

Välkommen att träna karate med oss!

 

Nybörjarstart från 21:a Januari

 

 Karate är en allsidig träningsform som innefattar snabbhet, styrka, smidighet och stort fokus på kroppskontroll. I vår klubb bestämmer man själv om man vill tävla eller om man föredrar att träna utan att fokusera på tävling, det är helt frivilligt och påverkar inte träningen. Alla tränar tillsammans inom grupperna, oavsett kön eller färg på bältet. Vi är måna om att träningarna ska vara varierande och roliga varje gång, det varieras mellan enskild träning och träning parvis så det finns gott om möjligheter att lära känna sina träningskompisar! Självklart läggs stor vikt vid att lära ut bodons respekt för varandra, och vårt mål är att barnen alltid ska känna sig uppmärksammade och trygga i vår dojo (träningslokal).

Vi erbjuder karateträning i tre olika åldersgrupper:  barn 7-9 år i knattegruppen, barn 10-12 år i barngruppen och 13 år-uppåt i vår ungdom/vuxengrupp. Alla träningstider för grupperna hittar ni här

Terminsstart för er som redan tränar är 7/1, välkomna tillbaka!

 

 

 

 

Egna nyheter

2019-12-30
Höstterminen avslutades i vanlig ordning med ett klubbmästerskap och sedan pizzafika för alla deltagare! Det var många barn och ungdomar som ville prova på att tävla under lite mer avslappnade former, väldigt roligt att se!
 
2019-12-04
Lördag 16/11 gick DM av stapeln här i Umeå
 
 
2019-09-18
Felix provar landslagsdressen inför WSKA Chamionships i Portugal 20-22 september, där han är uttagen för att representera JKA Sweden.
 
2019-09-12
Jadranka, Katrine, Sonia och Maria åkte på 2019 International Camp i Halmstad.Som vanligt leddes lägret av flera välmeriterade och högt graderade instruktörer: Ueki Masuaki 10 dan, Ogura Yasunori 8 dan, Kurihara Kazuaki 5 dan och Shiina Mai 4 dan.
 
2019-09-04
I helgen var det kick-off för klubbens instruktörer och styrelse. Även medlemmar från klubbar i Luleå, Piteå, Åsele och Skellefteå medverkade.

 

  

Umeå Shotokan Klubb på YouTube

 

  

Karatedräkter går att hyra på klubben!

Flera olika storlekar finns tillgängliga, prata med någon av våra instruktörer.

Tips! Prova gärna att köpa och sälja dräkter på klubbens Facebooksida:

https://www.facebook.com/groups/171853017294/?ref=bookmarks

 

     

      
 

Postadress:
Umeå Shotokanklubb - Karate
Jadranka Plese, Mariehemsvägen 35 G
90652 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info